Jump to content

Recommended Posts

Bravo Luciano, un fungo che non ricordo di avere mai visto dal vero.... Molto belle quelle praterie, ultimamente mi attirano molto i crinali a prato, mi rilassano...

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

proprio ieri durante il Corso di aggiornamento per il Tesserino Regionale se ne è parlato,qualcuno sostiene che siano superiori ai porcini sotto il punto di vista culinario,rimangono più consistenti alla cottura ed hanno un ottimo sapore.

complimenti Luciano

 

dimenticavo,da queste parti vengono chiamati Castagnacci

Edited by Aquila
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use (privacy).